Cafe & Butik

Café, butik og turistkontor

Når du træder ind i Fejø Mølles undermølle bliver du mødt af de frivillige møllepiger, der altid har kaffe på kanden og lagkage klar til at nyde i møllens smukke omgivelser. Du kan gå på opdagelse i butikkens sortiment af lokale varer, og møllepigerne leder dig sikkert videre rundt på øens seværdigheder fra Fejøs turistkontor som også findes i undermøllen. Fra undermøllen kan du komme op på møllens øvrige etager for et bidrag på kun 10,- Kr.

Vi tager imod kontanter & MobilePay

Spis og drik

I cafeen serverer møllepigerne altid kaffe med kage og fryseren er altid velforsynet med is. Du kan sidde inde eller ude og nyde din bestilling og det til en overkommelig pris.

Møllelagkage

Du kan enten smage vores berømte møllelagkage, eller på udvalgte dage vælge mellem et lille udvalg af andre lækre kager.

Varme drikke

Vi brygger filterkaffe og the med genopfyldning. Til børn og barnlige sjæle er der kakao med flødeskum.

Is

Trænger du til at blive kølet ned på  varme sommerdage, kan du købe både små og større is i caféen.

Butikken

I vores butik kan du finde Fejø Mølle-merchandise og Mølleøl. Butikken er samtidig et vindue for nogle af øens mange lokale kvalitetsvarer.

Tag et minde med hjem fra butikken og bliv inspireret til at besøge øens gode fødevare- og kunsthåndværkere på din videre færd rundt på Fejø.

Lokale varer

På hylderne i butikken kan du finde mange forskellige produkter fra mange af øens producenter. Her finder du brugskunst, cremer og forkellige drikkevarer. Her er også søde sager til middagsbordet.

Mølleøl

Støt møllens drift ved at slukke tørsten i en mageløs mølleøl.

Specialiteter

Butikken bugner af lokale specialiteter. Cider, most, marmelade, honning og andre gode sager.

Kunsthåndværk

Lokale kunstnere og kreative sjæle sælger udvalgte produkter i butikken.