Events

1. juni 2019

Turismens dag på Fejø

Der vil som altid være åbent på Møllen til turismens dag med kaffe, lagkage og anden underholdning. Endeligt program kommer senere.

16. juni 2019

Dansk Mølledag

Kom og fejr Dansk Mølledag på Fejø Mølle. Vi holder åbent fra 11.30-16.30 med underholdning. Der vil også være loppemarked for børn og voksne hele dagen. Skriv eller ring til Birthe på tlf. 24263503, mail marienlund@fejoe.dk, hvis du ønsker en bod.

29. juni 2018

Lovestorm-dag

På Lovestorm-dagen holder Kirsten Sydendal, medstifter af Lolland Falster Lovestorm foredrag om Lovestorm-bevægelsen.

20. juli 2019

Møllens fødselsdag

Traditionen tro fejrer vi møllens fødselsdag. Vi byder på gratis kaffe og lagkage om eftermiddagen og tænder op i grillen om aftenen. Medbring selv kød til grillen, tilbehør, service mv.
 Drikkevarer kan købes i møllebutikken eller medbringes.

12. oktober 2019

Æblets dag

På æblets dag åbner vi for besøgende med kaffe, lagkage og æblekager i alverdens afskygninger. Vi gentager sidste års succes og huser bandet ‘Best Before’, der sørgede for fuldt hus sidste år. Nærmere program følger.

23. november 2019

Julearrangement

Vær med når vi går julen i møde med julehygge på Fejø Mølle. Alt er som det plejer. Musikskoleeleverne kommer og spiller. Vi laver juledekorationer, spiser æbleskiver og drikker gløgg. Kom og tilbring en eftermiddag sammen med os i julehyggens tegn.
Alle er velkomne!